Erdoğan halkla dalga geçiyor: Yolsuzluğun ve yasakların olmadığı bir Türkiye inşa ettik

Erdoğan halkla dalga geçiyor: Yolsuzluğun ve yasakların olmadığı bir Türkiye inşa ettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mardin'de " Yolsuzluğun ve yasakların olmadığı bir Türkiye inşa ettik" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mardin'de OHAL'in sürdüğü bugün yaptığı miting konuşmasında "Yolsuzluğun ve yasakların olmadığı bir Türkiye inşa ettik" dedi. Erdoğan seçim günlerinde sıkça tekrarladığı gaf ve yalanlara bir yenisini daha ekleyerek 17-25 Aralık operasyonlarının Başbakan olduğu yıllarda yaşandığını unuttu. 

Erdoğan konuşmasının devamında:

"Hem ülkemiz içerisinde hem de sınırlarımız ötesinde yürüttüğümüz bu operasyonlarla Mardinli kardeşlerime yaşattıkları acıların, zulümlerin, yürek sızılarının hesabını teröristlerden misliyle sorduk. Bu süreçte bölücü terör örgütünün bizi çekmek istediği tuzağa da düşmedik. Örgütün sergilediği onca alçaklığa rağmen hukuktan, demokrasiden ve adaletten taviz vermedik.

Mardin turizmi, geçen yıla oranla yüzde 400 artış gösterdi. Yeni oteller açıldı, varsa yine açın. Mardin, turizmin merkezi; burası tarihi, burası medeniyet, burada ne istersen var, yeter ki terör olmasın. İnanın burası turizm noktasında patladı ve patlamaya devam edecek. Bu yılın ilk 5 ayında Mardin’e 1 milyondan fazla günübirlik turist geldi.

 Yolsuzluğun ve yasakların olmadığı bir Türkiye inşa ettik." dedi.