Erdoğan: Cuma günü müjde vereceğiz

Erdoğan: Cuma günü müjde vereceğiz

'Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası'nın açılışında konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Cuma günü bir müjde vereceğiz. Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına şimdiden inanıyorum. Şimdi açıklarsam bu işin heyecanı kaybolur" dedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 'Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası'nın açılışında konuştu. 

Erdoğan, "Ülkemiz kaynaklı olmayan bazı sıkıntılarla karşılaşsak da Türk ekonomisi salgın öncesi ivmesini tekrar yakalamış görünüyor" derken cuma günü verecekleri 'müjde' ile Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağını söyledi.

"Dünyanın birçok ülkesinde yatırımlar durmuşken Türkiye özgün bir yol izliyor" konuşan Erdoğan, "İnsanımızın sağlığından taviz vermeden ülkemizi büyüme trendine sokmak için gayret ediyoruz. Ülkemiz kaynaklı olmayan bazı sıkıntılarla karşılaşsak da, Türk ekonomisi salgın öncesi ivmesini tekrar yakalamış görünüyor" dedi.

'KORONAVİRÜS KONTROLÜMÜZ ALTINDA'

​Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Son dönemde vaka sayılarında kısmi bir artış yaşansa da salgın halen kontrolümüz altındadır. Bugün her alanda dünden daha iyi bir yerdeysek yarın çok daha iyi bir konumda olacağız. Milletin mücadelesine destek olmak yerine takoz olan sığ bir muhalefet anlayışının ülkemize verebileceği hiçbir şey yoktur.

'ŞİMDİ AÇIKLARSAM HEYECANI KAYBOLUR'

İnşallah cuma günü tüm milletimize bir müjdeyi vermekle karşı karşıya olacağımızı tahmin ediyor ve buna inanıyorum. Biz de bu müjdenin hayalleri, rüyası içindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına da şimdiden inanıyorum. Şimdi açıklarsam bu işin heyecanı kaybolur, onun için açıklamamakta fayda var diye düşünüyorum."