Erdoğan Çorum'da: Çorum bizi iyi tanır

Erdoğan Çorum'da: Çorum bizi iyi tanır

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin Çorum mitinginde konuştu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin seçim çalışmaları kapsamında Çorum Abide Meydanı'nda düzenlenen mitingte konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Önümüzde 31 Mart seçimleri bulunuyor. Türkiye, 31 Mart günü çok önemli bir seçim yaşayacak. Ülkemizin bekası için AK Parti ve Cumhur ittifakı olarak büyük bir zaferle çıkmayı bekliyoruz. Çorum'dan yine sandıkları patlatmasını bekliyoruz. Çorum, Tayyip Erdoğan'ı çok iyi bilir, çok iyi tanır. 40 senedir gece gündüz demeden Türkiye'yi ayağa kaldırmak için, şehirlerimizi ihya etmek için ter döküyoruz. Bizim anlayışımızda halka hizmeti Hakk'a hizmet gören ulvi bir anlayış vardır."

"CHP'nin başındaki zat gibi yalanla peynir gemisi yürütmeye çalışmıyoruz. 17 yıldır Çorum gelişsin, Çorum kalksın, Çorum'lular eğitimden sağlığa en iyi hizmeti alsın diye uğraşıyoruz. 17 senede ülkemizin geldiği, şehirlerimizin geldiği nokta ortadadır. CHP'den yargıda aldığımız paralar ortada. 1,5 Milyon bir aldık, 1 Milyon bir aldık, bir kısım davada hala yargıda. Dediklerine göre ödeyemiyorlarmış, milletvekili maaşlarından verecekmiş.Venezuela'ya yaptığımız ziyaretten sonra Maduro'nun yardımcısı ülkemize geldi. Başkan Yardımcısı bana Çorumluların başarısından bahsetti. CHP'nin başını çektiği bir avuç komprador ülkemizi IMF ve Batılı devletlere muhtaç etti. Bay Kemal 2013 Mayıs ayında IMF ile olan bağlarımızı kopardık. Ülkemizi stokçulukla tanıştıran Milli Şef'tir, IMF ile tanıştıran CHP'dir. CHP budur, çöp, çamur, çukur. Kenevir üretimini yaygınlaştıracağız. Birazdan dağıtacağım, bez torba, kenevirden."