Erdoğan: Biz demokratlık görüntüsü altında faşistlik yapmıyoruz

Erdoğan: Biz demokratlık görüntüsü altında faşistlik yapmıyoruz

Hatay'da bir dizi projenin açılışına katılan Erdoğan, burada vatandaşlara seslendi. Erdoğan konuşmasında siyasi değerlendirmelerde bulundu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Biz demokratlık görüntüsü altında faşistlik yapmıyor, herkesin hakkını, hukukunu, özgürlüğünü teminat altına alıyoruz” iddiasında bulundu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da stadyum, BOTAŞ Ertuğrul Gazi Yüzer Depolama ve Gazlaştırma tesisi, MOBSAN Sanayi Sitesi ve yapımı ile tamamlanan diğer projelerin açılış töreni öncesi Hatay Stadyumu'nun önünde kendisini bekleyenlere seslendi.

Siyasi değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, “Türkiye'yi küresel sistemin en sıralarına çıkarmak için girdiğimiz her mücadelede bunlar önümüze çıktı” dedi.

Erdoğan “Biz demokratlık görüntüsü altında faşistlik yapmıyor, herkesin hakkını, hukukunu, özgürlüğünü teminat altına alıyoruz. Çünkü biz bu millete aşkla bağlıyız” şeklinde konuştu.

‘BİZE RAHAT VERMEZLER’

“Tescilli Türkiye düşmanlarının peşine düşerek ülkenin geleceğine talip olmaya kalkanların sonu hüsrandır” ifadelerini kullanan AKP’li Cumhurbaşkanı, sözlerini şöyle noktaladı:

“Geçtiğimiz günlerde Şuşaya giderek oradaki kardeşlerimizin kurtuluş sevincine ortak olduk. Şimdi aynı yaklaşımla başka yerlerde, yeni adımların hazırlıkları içindeyiz. Eğer Türkiye, dışarıda böylesine güçlü bir güvenlik kuşağı oluşturamazsa vatan toprakları içinde bize ne huzur verirler ne refah yaşatırlar.”