Erdoğan, Akşener'i tehdit etti: 'Bunlar daha iyi günler'

Erdoğan, Akşener'i tehdit etti: 'Bunlar daha iyi günler'

AKP Grup Toplantısı'nda konuşan Erdoğan, Meral Akşener'i tehdit ederek ''Bunlar daha iyi günler'' dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, günler sonra organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarına karşı sessizliğini bozdu. Erdoğan, Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım’a destek verdi ve ''İkizdere yetmedi, Çayeli'ne gittin, orada da gerekeni yaptılar. Sonra Trabzon'a gittin, ortalarda görünmeden uçağa bindin döndün. Bunlar daha iyi günler'' diyerek İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i tehdit etti.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, AKP TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şu şekilde:

'BAY KEMAL, BAY MERAL'

- Ülkede mikserler var. İçişleri Bakanımız Soylu’yu hedef alan saldırıların gerisinde ülkedeki huzur ikliminden duyulan rahatsızlık var. Suç örgütleriyle mücadelede İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız. Binali Yıldırım arkadaşımızın oğlu üzerinden hedefe alınması asıl niyeti gösteren bir başka işarettir. Bu tezgahı da Allah’ın izniyle bozacağız.

- Sözde babaların racon kestiği Türkiye'yi hukuktan başka sistemin geçerli olmadığı seviyeye getirdik. Türkiye'nin suç örgütleriyle tavizsiz mücadelesine devam edecek.

- Buradan sesleniyorum Bay Kemal, Bay Meral size buradan ekmek çıkmaz, boşuna uğraşmayın. Suç çetelerinin mensuplarını dünyanın neresine kaçarlarsa kaçsınlar takip ediyoruz. Bu suçluları da ülkemizde getirip yargıya teslime dene kadar peşlerini bırakmayacağız. Gereken cevaplar muhatapları tarafından verilmiştir. Tarafların başvurusu üzerine başsavcılıklar da gereken tahkikatlara başlamıştır. Eski Türkiye’nin hastalığı olan toplumu suç çeteleri eliyle düzenleme gayretlerinin yeniden hız kazandığını görüyoruz. Bu yöntemi FETÖ de uzunca bir süre sinsice kullanmıştır.

MERAL AKŞENER'E TEHDİT

- Gelin hanım beni Netanyahu’nun yanına koyuyor, onun ardından memleketim Rize’ye gidiyor. Gelin hanıma görüldüğü gibi gayet güzel bir ders veriliyor. Ve nerede, nasıl adım atılacağını çok iyi bilmek lazım.

- Burası Rize, sen kalkıp da Rize’nin uşağına bu şekilde hakaret edip onu Netanyahu gibi bebek katillerinin yanına koymaya kalkarsan yapılacak budur. Yine dua et ki gelin hanıma çok ileri gitmeden bir ders verdiler. Bu da Rizelinin edebini, adabını gösterir.

- İkizdere yetmedi bir de Çayeline gitti. Orada da zaten gerekeni yaptılar. Ondan sonra da Trabzona gitmeye kalktı. Trabzonda da hiç meydana çıkmayıp doğrudan uçağa gidip Ankara’ya döndü. Bu daha bir. Daha neler olacak neler. Daha dur bakalım bunlar iyi günler. Her şeyden önce ahde vefa diye bir şey var. Eğer ahde vefa olmazsa bu millet affetmez.