'En az 50 kişiyi öldürebileceğini' söyleyen Sevda Noyan, Barış Atay'ı da tehdit etmiş!

'En az 50 kişiyi öldürebileceğini' söyleyen Sevda Noyan, Barış Atay'ı da tehdit etmiş!

Canlı yayında ölüm listesi hazırladığını söyleyen Sevda Noyan'ın TİP Milletvekili Barış Atay'ı da tehdit ettiği ortaya çıktı.

Yandaş Ülke TV kanalında Esra Elönü'nün Arafta Sorular programına katılıp ölüm tehditleri savuran yazar Sevda Noyan'ın Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay'ı da tehdit ettiği ortaya çıktı.

Noyan, önceki akşam AKP'ye yakınlığıyla bilinen Ülke TV'de Haber 7 yazarı Esra Elönü'nün sunduğu televizyon programında bir ölüm listesi hazırladığını ve ailesinin en az 50 kişiyi öldürmeye hazır olduğunu söylemişti. Noyan, "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk... Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak. Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır" demişti.

Programın sunucusu Esra Elönü ise, Noyan'ın sözleri üzerine; "'Ayak' az kalır bence, 4 ayaklarını denk alsınlar" diyerek yanıt vermişti.

'HEPİNİZE YAZIK OLUR'

Sevda Noyan'ın TİP Milletvekili Barış Atay'ı da tehdit ettiği ortaya çıktı. Sevda Noyan 20 Kasım 2019 tarihinde Barış Atay'ın Gezi Direnişi'ne ilişkin Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmasını alıntılayarak "Gezi'de sessiz kalanları mumla ararsınız" yazdığı ortaya çıktı. Sevda Noyan'ın Gezi Parkı Direnişi üzerinden TİP Milletvekili Barış Atay'ı tehdit ettiği mesajı şöyle: "SİZLERDE GEZİ DE SESSİZ KALANLARI MUMLA ARARSINIZ BUNU İYİ BİLİN ..ZATEN 15 TEMMUZUN ÖFKESİ HALA BURNUMUZDA YAZIK OLUR HEPİNİZE !!!"