Eminönü Meydanı'nda güvercinleri ezen kişi çocuk istismarından sabıkalı çıktı

Eminönü Meydanı'nda güvercinleri ezen kişi çocuk istismarından sabıkalı çıktı

Eminönü Meydanı'nda arabayla çok sayıda güvercini ezen sürücünün, "mala zarar verme" ve "çocuğun cinsel istismarı" suçlarından iki kaydının daha olduğu ortaya çıktı.

İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Eminönü Meydanı'nda dün sabah saatlerinde aracıyla çok sayıda güvercini ezen sürücü adliyeye sevk edildi. Sürücünün, "mala zarar verme" ve "çocuğun cinsel istismarı" suçlarından iki kaydının daha olduğu öğrenildi.

Eminönü Meydanı'nda araç kullanan bir kişi, bir anda direksiyonunu güvercinlerin üzerine kırdı. Hızını kesmeyen sürücü, yem yiyen onlarca güvercini ezdi. Vatandaşların ihbarıyla olay sonrası çalışma yapan Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yeri ve çevrede bulunan güvenlik kamarası kayıtlarını inceleyerek plakasını tespit ettikleri aracın, 26 yaşındaki Üsame E. isimli bir kişi tarafından kiralandığını tespit etti.

Şüpheli, Esenler Havalimanı Mahallesi'ndeki ikametinde yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan kontrolde, Üsame E.'nin "mala zarar verme" ve "çocuğun cinsel istismarı" suçlarından iki adet kaydının olduğu öğrenildi.

'U DÖNÜŞÜ YAPARKEN GÜVERCİNLERİ FARK ETMEDİM'

Güvercinleri ezen Üsame E. Sirkeci Polis Merkezi'ndeki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Şüphelinin emniyette verdiği ifadesinde gece arkadaşında kaldıktan sonra sabah saatlerinde Eminönü Meydanı'na gezmeye geldiğini ve meydanda "U " dönüşü yaparken güvercinleri fark etmeyerek ezdiğini söylediği öğrenildi.

İMZA ŞARTIYLA SERBEST KALDI

Nöbetçi İstanbul 12. Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan şüpheli Üsame E. evine en yakın karakola imza şartıyla serbest bırakıldı. Üsame E. hakkında Kabahatler Kanunu uyarınca ayrıca işlem yapıldığı da öğrenildi. 

 

DAHA FAZLA