Eminem'den Trump'a: Nükleer soykırıma yol açabilecek bir kamikaze

Eminem'den Trump'a: Nükleer soykırıma yol açabilecek bir kamikaze

ABD'li rapçi Eminem, ABD Başkanı Trump'ı hicvettiği bir video hazırladı. Eminem, serbest stil bir performans gösterdiği videoda, Trump için "Nükleer soykırıma yol açabilecek bir kamikaze" ifadelerini kullandı.

ABD'li rapçi Eminem, geçtiğiMiz perşembe akşamı gerçekleştirilen "BET Hip Hop Ödülleri" töreninde yayınlanan 4 dakikalık bir serbest stil performans sergilediği bir videoda ABD Başkanı Donald Trump'ı hicvetti. 

Detroit'te bir otoparkta çekilen görüntülerde Eminem Trump için "Nükleer soykırıma yol açabilecek bir kamikaze" ifadelerini kullandı. 

"Fantastic Four" filmindeki "The Thing" karakterine de atıfta bulunarak Trump için "Turuncu" diyen Eminem, "Ünlü olduğu tek şey ırkçılık" dedi. 

Videoda hayranlarına da seslenen Eminem, "Hayranlarım arasında onu destekleyenler varsa/Aramıza bir sınır çiziyorum/Ya onunlasın ya ona karşı/ Ve eğer kimi daha çok sevdiğine karar veremiyorsan ve bölünmüşsen/ Kimin yanında duracağını bilemiyorsan/ İzin ver sana bununla yardımcı olayım, S*ktir git" ifadelerini kullanarak orta parmağını gösterdi.

Eminem'in videosunu, Trump'a yönelik eleştirileriyle sık sık gündeme gelen NBA yıldızı LeBron James ve Amerikan futbolu oyncusu Colin Kaepernick'in yanı sıra çok sayıda ABD'li ünlü isim de sosyal medya hesaplarından paylaştı.