'Emine Bulut gibi olmak istemiyorum'

'Emine Bulut gibi olmak istemiyorum'

İrem Deva isimli genç kadın evli olduğu erkek tarafından darp edildi. Kocası tarafından 'Cımbız neden annenlerde kaldı' gibi gerekçelerle darp edildiğini söyleyen Deva, sosyal medya aracılığıyla 'Emine Bulut gibi olmak istemiyorum' dedi.

İleri Haber

Evli olduğu erkek tarafından sistematik olarak fiziki şiddete maruz kalan İrem Deva isimli genç kadın yaşadıklarını sosyal medya aracılığıyla duyurdu. 

Genç kadın, evli olduğu erkek tarafından çeşitli bahanelerle şiddete maruz bırakıldığını dile getirerek, instagram hesabı üzerinden, "Emine Bulut gibi olmak istemiyorum" diye seslendi.

'CIMBIZ NEDEN ANNENLERDE KALDI'

İrem Deva sosyal medya üzerinden şu ifadeleri kullandı:

"Haftalardır kendimle çelişiyordum gördüğüm bu eziyeti duyurmalımıydım , duyurmamalımıydım ? " cımbız neden annende kaldı " mazereti ile dövüldüm.. Anneme bacıma neden laf söyledin mazeretiyle dövüldüm ki sebebi ise" bana kendi özel evimizde şort giydiğim icin askılı giydiğim için oro*pu diyen kocam , dövmelerim var kollarımda onlar gözükünce igrenc pavyon karısı gibisin diyen kocama" ne var bunda dışarda bile giymiyorum evimizde sıcakta bunalıyorum , madem bunları giymek orospuluk annen kardeşin de giyiyor hemde heryerde askılı elbise dedigim icin onlara yakısıyor dedigi icin ... kızım kovada oyuncak bebegini yıkarken parkeye döküldü su kaydı düştü kapıya carptı niye çocuğa vuruyorsun dediği icin ki kapıya carptı ben yavruma bagırmaya kıyamam ..dayak yedim ben .. akşam gidip ertesi sabah eve sarhoş geldiğinde yapma boyle rızkımızı dediğim icin yedim dayak .. düğünümde takılan takıları ailesi aldı evlerine kasalarına koydular alalım biz bankaya yatıralım altın fonuna yarin öbür gün ev alırız dedigim icin dayak yedim ... kızımın saçını kestirmek istemedim kıvırcık görseniz kıyamazdınız illa kesicem dedi istemedim anneyim doğal hakkimdi cocugum uzerinde hak savunmam cocugu aldı banyoya soktu makinayla sıfıra vurdu kafasını aynı banyoda beni dövdüğü icin ... ve ben polise degil ailesine gittigimde bu halde , bu adama yardim edin rahatsız psikoljik destek alması lazım dedigimde aldığım cevap KIŞKIRTMIŞSINDIR! 

'KIZIM BABASIZ BÜYÜMESİN İSTEDİM'

Kızım icin sustum 5 yıla dayanan evliligimde , hergun hakaret küfür arada dayak siddetin herturlusu fiziksel psikolojik sozel .. dedim aile ortaminda büyüsün babasını bilsin tanısın birazda benim 2 yaşında babasız büyümekten kaynaklı ben gormedim kizim görsündü . . . Olmadı ve bunları bana yapan adam bana aşık olduğunu söyleyen adamdı .. benim DELİler gibi sevdiğim adam ... yapmayın sevgi evlilik aşk saygı bunlar bütün olunca yürüyormuş gemi sakın ola aşka kanıp geleceğinizi yakmayın ben yaktım eğitim hayatımı yarıda bıraktım bir evlâdım oldu kocama adadım evime adadım kendimi sonuc şu an? tam hayatten bıkmışken kızım geliyor kucağıma ve iste bu yuzden kızım icin #eminebulut gibi olmak istemiyorum."

https://www.instagram.com/p/B2L7NMfFBHW/?igshid=uir6eut1xywq

DAHA FAZLA