Emekli hemşire Hatice Tusu, ayrılmak istediği Suat Aksoy tarafından katledildi!

Emekli hemşire Hatice Tusu, ayrılmak istediği Suat Aksoy tarafından katledildi!

10 Ekim'den bu yana kayıp olan emekli hemşire Hatice Tusu'nun, ayrılmak istediği Suat Aksoy tarafından katledilerek gömüldüğü ortaya çıktı.

Aydın’ın Didim ilçesinde 10 Ekim tarihinden bu yana kayıp olarak aranan emekli hemşire Hatice Tusu'nun, ayrılmak istediği Suat Aksoy tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan Hatice Tusu, 10 Ekim’den bu yana kayıp olarak aranıyordu. Tusu’nun çocukları ise annelerinin bulunması için Müge Anlı’ya başvurmuşlardı. Müge Anlı’nın programına katılan Hatice Tusu’nun iki çocuğunun ifadelerinden ve kamera kayıtlarının incelenmesinden sonra, Didim polisi, Tusu’nun son görüldüğü kişinin 58 yaşındaki Suat Aksoy olduğu bilgisine ulaştı.

Suat Aksoy, Denizli Sitesi mevkiinde bulunan bir kafeteryada yakalandı. Katil zanlısı Aksoy, Hatice Tusu ile 3 yıldır birlikte olduklarını ancak geçen hafta Tusu’nun kendisine ayrılmak istemesi üzerine Tusu’yu boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

ÖLDÜRÜP BATAKLIĞA GÖMDÜ!

Katil zanlısı, Tusu’nun cansız bedenini Hisar Mahallesi’ndeki Arıtma Tesisi yakınındaki makilik alanda bulunan bataklığa gömdüğünü söyledi. Zanlının itiraflarının ardından polis ekipleri, Hatice Tusu’nun cansız bedenine ulaştı. Tusu’nun cenazesi otopsi için Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayeti itiraf eden Suat Aksoy ise emniyetteki sorgusunun ardından Didim Adliyesi'ne çıkartıldı.

 Hatice Tusu

DAHA FAZLA