Elazığ'da 19 yaşındaki Bahar Bal'ı katleden Salih Yılmaz Coşkun adliyeye sevk edildi!

Elazığ'da 19 yaşındaki Bahar Bal'ı katleden Salih Yılmaz Coşkun adliyeye sevk edildi!

Cinayet sonrası kaçan Salih Yılmaz Coşkun'un uyuşturucu ve darptan birçok suç kaydının bulunduğu, daha önce de bir kadını darbettiği öğrenildi.

Elazığ’da Bahar Bal isimli genç kadın, sevgilisi olduğu iddia edilen Salih Yılmaz Coşkun tarafından bir barakada bıçaklanarak öldürüldü. Failin cinayet sonrası arkadaşlarını arayıp “Sevgilimi öldürdüm” demesi üzerine kadın cinayeti ortaya çıktı. Saklandığı yerde gözaltına alınan Salih Yılmaz Coşkun tutuklandı.

Merkeze bağlı Aksaray Mahallesi’nde olay yerine giden failin arkadaşları 19 yaşındaki Bahar Bal'ı kanlar içerisinde hareketsiz görünce polise haber verdi. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemede genç kadının vücuduna çok sayıda bıçak darbesi alarak öldürüldüğü tespit edildi. Bal'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan kaçan fail Coşkun'un uyuşturucu ve darptan birçok suç kaydı bulunduğu, daha önce de bir kadını darbettiği öğrenildi. Coşkun bugün İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı ekiplerce gizlendiği Hicret Mahallesi'ndeki dedesinin evine düzenlenen operasyonla yakalandı. Emniyete götürülerek işlemleri tamamlanan şüpheli "kasten adam öldürme" suçundan adliyeye sevk edilen Coşkun tutuklandı. 

Bahar Bal

DAHA FAZLA