Ekrem İmamoğlu bugün taburcu oldu

Ekrem İmamoğlu bugün taburcu oldu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirüse yakalanmasının ardından tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nden taburcu oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanmasının ardından 23 Ekimden itibaren tedavi gördüğü Nişantaşı’ndaki Amerikan Hastanesi’nden bugün taburcu oldu.

Hastane çıkışı açıklama yapan İmamoğlu, "4 gün karantina sürecim devam edecek. İlk mesai günümde İzmir'e gideceğim" dedi.

İmamoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Hayatımda ilk defa bu kadar uzak kaldım. Sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Başta kıymetli dostum Muhittin Böcek'e ve bütün hastalara şifa diliyorum. 10 günü aşkın süredir görmediğim aileme uzaktan da olsa kavuşacağım. 4 gün daha karantina sürecim devam edecek. Hastalığın bulaşı yoğun bir şekilde devam ediyor. Toplumun bütün kurallara uymasını istiyoruz. Bu hastalığa yakalanmamak en doğrusu. Bütün vatandaşlarımızı kurallara uymaya devam ediyorum. Başta deprem olmak üzere şehrimizle ilgili tüm unsurları takip etmeye devam edeceğim. Karantinam biter bitmez İzmirli vatandaşlarımızın acılarını paylaşacağız. Sevgili Tunç Soyer başkanımla varsa bir ihtiyaç onu görüşeceğim."