Eğitim Sen: 1 Eylül'den itibaren 172 okulda daha Covid-19 görüldü

Eğitim Sen: 1 Eylül'den itibaren 172 okulda daha Covid-19 görüldü

2020-2021 eğitim öğretim yılının başlayacağı gün olan 21 Eylül tarihi yaklaştıkça okulların nasıl açılacağı, eğitimin nasıl devam edeceği ile ilgili tartışmaların artarak devam ettiği belirtilen açıklamada, salgının geldiği aşama, artan vaka ve vefat sayılarının eğitim emekçilerin, öğrenciler ve velilerin kaygısını artırdığı vurgulandı.

İleri Haber

Eğitim Sen tarafından yayımlanan raporda, 1 Eylül’den itibaren 172 okulda daha Covid-19 tespit edildiğini açıkladı. Raporda ayrıca, Covid-19 görülen okul sayısının toplamda 479’a yükseldiği ifade edildi.

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen) tarafından hazırlanan Salgın Günlerinde Eğitim Raporu’nun beşincisini yayımladı. 2020-2021 eğitim öğretim yılının başlayacağı gün olan 21 Eylül tarihi yaklaştıkça okulların nasıl açılacağı, eğitimin nasıl devam edeceği ile ilgili tartışmaların artarak devam ettiği belirtilen açıklamada, salgının geldiği aşama, artan vaka ve vefat sayılarının eğitim emekçilerin, öğrenciler ve velilerin kaygısını artırdığı vurgulandı.

Raporda, 1 Eylül’den itibaren 172 okulda yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakasına rastlandığı, Covid-19 görülen vaka sayısının toplamda 479’a yükseldiği belirtilirken, vaka görülen okulların listesi de verildi.

Rapora ulaşmak için tıklayın.

DAHA FAZLA