Egemen Bağış: Kılıçdaroğlu'nun ne dediği beni hiç ilgilendirmiyor

Egemen Bağış: Kılıçdaroğlu'nun ne dediği beni hiç ilgilendirmiyor

Prag Büyükelçisi olarak atanmasıyla ilgili Kılıçdaroğlu'nun sözlerini değerlendiren Bağış, "Kılıçdaroğlu’nun ne dediği beni hiç ilgilendirmiyor" ifadelerini kullandı.


Türkiye’nin Prag Büyükelçisi olan Egemen Bağış, bu atamanın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun “Sen asla ve asla Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni temsil edemezsin” açıklamasına yönelik, "Sayın Kılıçdaroğlu’nun ne dediği beni hiç ilgilendirmiyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile oraya gidip, görevimi yapacağım" dedi.

İstanbul Aydın Üniversitesi'nin Batı Platformu toplantısına katılan Egemen Bağış, Çekya Büyükelçisi olarak atanmasını değerlendirerek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun atama sonrası yaptığı açıklamaya yönelik konuştu. Bağış, "Sayın Kılıçdaroğlu’nun ne dediği beni hiç ilgilendirmiyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile oraya gidip, görevimi yapacağım" diye konuştu.

Atamayla ilgili, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür eden Bağış, "Türkiye Cumhuriyeti'nin bir vatandaşı; bu ülkede yıllarca siyasette, akademik çevrelerde ve özel sektörde hizmet vermiş vatansever olarak her zaman olduğu gibi milletimin hizmetkarı, devletimin oradaki bayraktarı olmak için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı. (T24)