Egemen Bağış Hande Fırat'ın düğününde

Egemen Bağış Hande Fırat'ın düğününde

17 Aralık yolsuzluk operasyonunda adı geçen Egemen Bağış Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ile işadamı Murat Özvardar'ın nikah törenine katıldı.

17-25 Aralık yolsuzluk operasyonuna adı karışan ve tapeleri yayınlanan Eski AB Bakanı Egemen Bağış Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ile işadamı Murat Özvardar'ın nikah törenine katıldı.

Bağış düğünden görüntüleri sosyal medya hesabından da paylaşarak, "Geçtiğimiz yaz nişanlarını taktığım sevgili Hande Fırat ve Murat Özvardar bu gece nikahlandılar. Eşim Beyhan ile birlikte mutluluklarına şahit olmaktan keyif aldık. Allah mesut etsin, bir yastıkta kocatsın" dedi.

KKTC VATANDAŞI OLDU

Egemen Bağış, Bakanlar Kurulu kararıyla Kuzey Kıbrıs vatandaşlığına alındı. Bağış aynı zamanda adadaki Uluslararası Aydın Üniversitesi Mütevelli heyetine girdi. Eğitim alanına giren Bağış, geçtiğimiz Nisan ayında Abacus Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Limited Şirketi'nin ortağı oldu.

ZARRAB: EGEMEN BAĞIŞ BANA YARDIM ETTİ

Mahkemede, eski AB Bakanı Egemen Bağış’ın Aktifbank’ta hesap açabilmesi için kendisine yardım ettiğini söyleyen Zarrab, “Aktifbank bana İran'la iş yapacak müşterilerin, hesap açması için özel bir izin alması gerektiğini söyledi. Egemen Bağış Aktif Bank'ta hesap açmam için bana yardım etti” demişti.