Ege Üniversitesi'nde bir iş cinayeti daha!

Ege Üniversitesi'nde bir iş cinayeti daha!

Aynı inşaatta çalışan işçilerin ihbarıyla polis ve sağlık ekipleri olay yerine gelirken, iş cinayetinde hayatını kaybeden Suat Güngör’ün cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ege Üniversitesi Hastane kampüsündeki tadilat sırasında inşaat işçisi Suat Güngör, yüksekten düşerek yaşamını yitirdi.

İzmir Bornova’da bulunan Ege Üniversitesi kampüsü içerisinde uzun süredir devam eden inşaatlarda en son bir lise öğrencisi işçi yüksekten düşerek hayatını kaybetmişti. Bugün 11.00 sıralarında ise yemekhane bölümünün çatısında çalışan 32 yaşındaki işçi Suat Güngör 15 metreden düşerek hayatını kaybetti.

Aynı inşaatta çalışan işçilerin ihbarıyla polis ve sağlık ekipleri olay yerine gelirken, iş cinayetinde hayatını kaybeden Suat Güngör’ün cenazesi  İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Suat Güngör’ün taşeron işçi olduğu belirtildi. 

İLK İŞ CİNAYETİ DEĞİL

Daha önce de İzmir’de Ege Üniversitesi Bornova Yerleşkesi’ne yapımı devam eden Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurdu inşaatının 10’uncu katından düşen 18 yaşındaki lise öğrencisi işçi yaşamını yitirmişti.

Ege Üniversitesi Bornova Yerleşkesi’ndeki yurt inşaatının 10. katında elektrikçi olarak çalışan 18 yaşındaki Caner Mızrak, dengesini kaybedip beton zemine düştü. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Mızrak, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.