Edirne Gençlik Dayanışma Ağı: Bizim de suç örgütü lideri mi olmamız gerekiyor?

Edirne Gençlik Dayanışma Ağı: Bizim de suç örgütü lideri mi olmamız gerekiyor?

Edirne Gençlik Dayanışma Ağı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın, suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’yı ağırlamasına tepki gösterdi.

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette Çakıcı’ya Mustafa Kemal Atatürk’ün portresini ve Nutuk kitabını hediye eden Gürkan’a gençlerden tepki geldi.

Edirne Gençlik Dayanışma Ağı, yaptığı açıklamada, Gürkan’a sorular yönelterek şu ifadeleri kullandı:

"Edirne’de 2017 senesinde öğrenci fiyatı 1 lira 50 kuruş olan Etus kartı 2018’de 1 lira 81 kuruş ve 2019-2020 döneminde de 2 lira15 kuruş yapılmıştır. Biz Edirne Gençlik Dayanışma Ağı olarak öğrencilerin aldığı bursun çoğunun ulaşım fiyatlarına gittiğini ve aylık abonman getirilmesini talep ettiğimizi iletmek için Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile görüşmek adına Kalem Müdürlüğüne yazılı talepte bulunmuştuk ve bizi arayacaklarını söylemişlerdi. Ancak geri dönüş alamadık. Biz Edirne Gençlik Dayanışma Ağı öğrencileri olarak merak etmekteyiz, Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın şehrinde okuyan öğrencilerin sorunlarını dinlemesi ve çözüm üretmesi için öğrencilerin organize suç örgütü lideri mi olmaları gerekiyor? Alaattin Çakıcı ile görüşen Recep Gürkan senelerdir zam yapılan ulaşım ücretleri için bir kez dahi öğrencilerle görüşmemiştir. Üniversite öğrencisinin organize suç örgütü liderleri kadar değeri yok mudur?"

DAHA FAZLA