Dr. Stress'te sürpriz konuk: Erkan Baş

Dr. Stress'te sürpriz konuk: Erkan Baş

Erkan Baş ve Nedim Saban 20 yıl sonra yeniden Nâzım'ı konuşacak.

Nedim Saban, 1993 ile 2006 yılları arasında çeşitli televizyon kanallarında yaptığı Dr. Stress programını Instagram Isınma Turları başlığıyla yeniden başlattı.

Farklı alanlardan kırkbeşe yakın konuğun canlı yayına katıldığı Dr. Stress’in, 7 Haziran 22.22’deki instagram yayınında ise  izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor.

Saban, 2001 yılında “Nâzım Hikmet Vatandaşlığa Dönsün mü” tartışmasını başlatmış, Nâzım’ı Sovyetler’e götüren Refik Erduran, Yıldız Sertel ve dönemin MHP Milletvekili Mehmet Gül’ün stüdyo konuğu olduğu programda, Tarık Akan ve Müjdat Gezen’i de yayına bağlamıştı. Farklı düşüncelere sahip gençlerin düşüncelerini dile getirdiği yayında, özellikle dikkati çeken bir genç vardı.

Nedim Saban’ın Nâzım’ın ölüm yıldönümünde sosyal medyada yayınladığı eski program videosunu izleyenler, Erkan Baş sürpriziyle karşılaştılar. Erkan Baş’ın Nâzım’ı anlattığı gençlik halinin görüntüleri sosyal medyadanın ilgi odağı oldu.

Bunun üzerine yıllar sonra TİP Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Baş ve tiyatrocu Nedim Saban, 20 yıl sonra bir program daha yapmaya karar verdiler. İleri TV’nin işbirliğiyle 20 yıl sonra tekrar Nâzım Hikmet’in konuşulacağı programda, eski programların görüntüleri üzerinden yeniden Nâzım konuşulacak.

Nedim Saban'ın Dr. Stress programını bugün saat 22.22'den itibaren 'nedimsaban' instagram adresi ve 22.45'ten itibaren ise İleri TV YouTube kanalından izleyebilirsiniz.