Dokuz Eylül Üniversitesi'nde rektörlük devir töreni besmele ve dualarla yapıldı

Dokuz Eylül Üniversitesi'nde rektörlük devir töreni besmele ve dualarla yapıldı

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin yeni rektörü Prof. Dr. Adnan Kasman, rektörlük görevini Prof. Dr. Mehmet Füzün'den dualarla devraldı.

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin (DEÜ) yeni rektörü Prof. Dr. Adnan Kasman, rektörlük görevini Prof. Dr. Mehmet Füzün'den dualarla devraldı. 

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) İlahıyat Fakültesi öğretim görevlisi Ahmet Tahir Dayhan', Facebook hesanında yaptığı paylaşımda, "yeni bir dönemin açılışı belki de ilk defa, Besmele ile, Dua ile, Allah ve Rasûlü'nden bahsedilerek yapıldı." açıklamalarında bulundu.

Ahmet Tahir Dyhan'ın paylaşımı şu şekilde: "15 Ağustos 2016 Pazartesi sabahı Dokuz Eylül Üniversitesi'nin yeni Rektörü Prof. Dr. Adnan Kasman beyin, makamı Prof. Dr. Mehmet Füzün'den devralışına şahitlik etmek üzere Rektörlük binasının ikinci katındaydık. Türkiye'nin nüfus bakımından en büyük üniversitesi olan DEÜ'nün (70 küsur bin öğrenci, 8 bin personel); 1982'den 2016'ya uzanan 34 yıllık tarihinde, yeni bir dönemin açılışı belki de ilk defa, Besmele ile, Dua ile, Allah ve Rasûlü'nden bahsedilerek yapıldı. 20 kişilik küçük bir grubun eşlik ettiği devir-teslim töreninde, şahsıma teveccüh buyurarak açılış duasını yapmamı isteyen Adnan hocaya teşekkürlerimi arz ediyor, Rektör olarak atanmasının hayırlara vesile olmasını niyaz ediyor, bu zorlu görevin ifasında kendisine ve ekibine üstün başarı ve muvaffakiyetler diliyorum."