Doğal ve Kültürel Yaşam Girişimi 'Datça Nereye?' paneli düzenledi

Doğal ve Kültürel Yaşam Girişimi 'Datça Nereye?' paneli düzenledi

Datça'da doğal, kültürel ve toplumsal alan ve mekana ilişkin bir durum tespiti ile birlikte geleceğe yönelik bir yol haritası oluşturması hedefiyle düzenlenen panelde çevre sorunları, Datça’nın özelleştirmeye açık koyları ve yapılaşma konuları ele alındı.

İleri Haber

Doğal ve Kültürel Yaşam Girişimi Datça Gönüllüleri, Datça'da doğal, kültürel, toplumsal alan ve mekana ilişkin bir durum tespiti ile birlikte geleceğe yönelik bir yol haritası oluşturma hedefiyle “Datça Nereye?” başlıklı panel düzenledi.

Ege'de, İzmir'de, Muğla Datça'da ve ülkenin bütün bölgelerinde doğal, kültürel ve toplumsal yaşam değerlerinin bu güne kadar verilen doğal, kültürel, toplumsal mücadelelerin ve kazanımlarının bilinmesi, korunması, geliştirilmesi ve deneyimlerinin paylaşılması için zemin olmayı temel alan Doğal ve Kültürel Yaşam Girişimi'nin etkinliğine Şehir ve Bölge Plancısı Ahmet Tuncay Karaçorlu, Avukat Irmak Karaman, Emekli Albay Sayıl Günay ve Çevre Mühendisi Gül Büyükbay konuşmacı olarak katıldı.

Datça Limanı Pearl Harbor Kafe'de düzenlenen panele Türkiye İşçi Partisi (TİP) üyelerinin de katılırken, panelde çevre sorunları, Datça’nın özelleştirmeye açık koyları ve yapılaşma konuları ele alındı.

 

 

DAHA FAZLA