Diyanet savaş çığırtkanlığına dünden hazır: Camilerde Fetih Suresi okunacak

Diyanet savaş çığırtkanlığına dünden hazır: Camilerde Fetih Suresi okunacak

Erbaş paylaşımında, “Kahraman Mehmetçiğimizin başlattığı #BaharKalkanı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için tüm camilerimizde sabah namazında Fetih Suresi okunacak, ordumuza ve milletimize dua edilecektir. Milletimizi sabah namazında tüm camilerimize duaya bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

İleri Haber

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Suriye’de başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı nedeniyle camilerde Fetih Suresi okunacağını açıkladı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın bugün yaptığı açıklamada Suriye’ye yönelik ‘Bahar Kalkanı Harekatı’nın başladığını duyurmasının ardından Diyanet İşler Başkanı Ali Erbaş Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Kahraman Mehmetçiğimizin başlattığı #BaharKalkanı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için tüm camilerimizde sabah namazında Fetih Suresi okunacak, ordumuza ve milletimize dua edilecektir. Milletimizi sabah namazında tüm camilerimize duaya bekliyoruz” dedi.

Erbaş’ın paylaşımında ayrıca, “#BaharKalkanı Harekatı’nda kahraman Mehmetçiğimize muvaffakiyetler diliyor; Yüce Rabbimden şanlı ordumuzu, nusretiyle ve kudretiyle her daim muzaffer kılmasını niyaz ediyorum” ifadelerine de yer verdi.