Dilipak'tan Erdoğan'a açık mektup: 'Siz LGBT’liler hakkında benden daha ağır ithamlarda bulundunuz'

Dilipak'tan Erdoğan'a açık mektup: 'Siz LGBT’liler hakkında benden daha ağır ithamlarda bulundunuz'

Gerici Yeni Akit yazarı Dilipak, bugünkü köşe yazısında AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı açık mektubu paylaştı. Dilipak, "81 ilde dava açma kimin fikridir, bu nasıl bir şey bilmiyorum. Bunu hukukla, adaletle açıklamak mümkün değil" dedi.

“AK Parti’nin papatyaları” yazısında İstanbul Sözleşmesi'ni desteklediğini iddia ettiği kişiler için “fahişe” ifadesini kullanan ve AKP Kadın Kolları tarafından 81 ilde hakkında suç duyurusunda bulunulan gerici Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a açık mektup yazdı. 

Erdoğan'a gönderdiği bilgi notuna geri dönüş yapılmamasını eleştiren Dilipak, "81 ilde dava açma kimin fikridir, bu nasıl bir şey bilmiyorum. Bunu hukukla, adaletle açıklamak mümkün değil. Böyle bir uygulama daha önce kime yapıldı ki, bana da layık görülüyor" dedi.

'SİZ BENDEN DAHA AĞIR İTHAMLARDA BULUNDUNUZ'

Erdoğan'ın LGBTİ+'ler hakkında kendisinden daha ağır sözler kullandığını belirten Dilipak, şunları yazdı:

"Siz Ömerleri çağırmıştınız, ben Ömer gibi davranmaya çalıştım, beni dava edenler bana Ömer’in davrandığı gibi davranmadılar. Siz LGBT’liler hakkında benden daha ağır ithamlarda bulundunuz, ben LGBT yerine o kelimeyi kullandığım için sizin teşkilatınızdaki bazı kimseler tarafından hakaret ve iftiraya uğradım ve alnıma bir kez daha, gazetemize açılan 312 General davasını hatırlatan biçimde 81 kez 'Sanık' etiketi yapıştırıldı"