Dilipak: Çip takacaklar, belki de Deccal böyle bir şey

Dilipak: Çip takacaklar, belki de Deccal böyle bir şey

Aşı karşıtı söylemlerini salgın boyunca devam ettirerek komplo teorileri üreten Abdurrahman Dilipak, ‘çip takacaklar’ söylemini sürdürdü.

Aşı karşıtı söylemlerini salgın boyunca devam ettirerek komplo teorileri üreten Abdurrahman Dilipak, AKP'ye yakınlığı ile bilinen gerici Yeni Akit’teki köşesinde ‘çip takacaklar’ söylemini bugün de sürdürdü.

İnsanı mutasyona uğratmak istediklerini iddia eden Dilipak, “Nasıl şeftali ile eriki birleştirip nektarin diye bir şey yaptılarsa işte öyle. Yani portakal ağacında karanfil kokulu sarımsak yetiştirmek gibi bir şeyden söz ediyorum. Bu insanın Allah’a meydan okumasıdır ve fıtrata müdahaledir. Bilim din değildir. Bilimsel ve teknik anlamda yapılabilecek, mümkün olan her şeyi yapmak, o şeyi meşru kılmaz” dedi.

İnsanlara çip takılacağını, bu şekilde de biyonik bir robota dönüştürüleceğini savunan Dilipak, “Sonra sizin yeni adınız Siborg olacak” ifadelerini kullandı.

Deccal’e gönderme yapan Dilipak şöyle devam etti:

Ben Deccal nasıl ortaya çıkacak diyordum. Belki de işte sözü edilen Deccal böyle bir şey. Onun sesini duymayan, yüzünü görmeyen, onun dokunmadığı kimse kalmayacak diyorlardı. Bugün “Deccal tabakta”, ilaç kutusunda, ekrandan bize el sallıyor ve insanların nefislerine taht kurmuş oturuyor.