Devlet görevlilerinden okey masası başında kadınlara hakaret!

Devlet görevlilerinden okey masası başında kadınlara hakaret!

Valilik tarafından görüntülerdeki devlet görevlileri hakkında idari soruşturma başlatıldı. Ali isimli koruma polisinin yaklaşık bir ay önce Çanakkale’ye tayininin çıktığı öğrenilirken, Adem Yılmaz’ın ise Pertek ilçesine geçici görev ile gönderildiği öğrenildi.

İleri Haber

Dersim’in Nazımiye ilçesinin eski kaymakamı Can Kazım Kuruca’nın koruma polisleri ve ilçede görev yapan imamın kadınlara hakaret ettiği skandal görüntüler ortaya çıktı.

Dersim’in Nazımıye ilçesinin eski kaymakamı Can Kazım Kuruca’nın 3 koruma polisi ve ilçede görev yapan imam Adem Yılmaz’ın olduğu görüntüler, Ali isimli koruma polisinin sosyal medya hesabından paylaşıldı.

KADINLARA HAKARET

Birkaç ay önce çekildiği anlaşılan görüntülerde iki polis ve imam Adem Yılmaz’ın bir masa etrafında oyun oynadığı görülürken, Ali isimli koruma polisi ise o anları kayıt altına aldı. Videoda, Ali isimli koruma polisinin masadakilere “Türkiye’nin en çirkin kadınları nerededir?” diye sorduğu, masadakilerin ise “Ben Nazımiye’de güzel kadın görmedim”, “Muş” ve “Ardahan” şeklinde yanıtladıkları görüldü. Ardından Ali isimli polis “Ben de Nazımiye diyorum. Gerçekten, kadınların erkeklere benzediği tek ilçe burasıdır” dedi.

İDARİ SORUŞTURMA

Video kısa süre sonra kaldırılmasına rağmen, izleyenlerin bazıları tarafından kaydedilerek yayıldı. Ardından Valilik tarafından görüntülerdeki devlet görevlileri hakkında idari soruşturma başlatıldı. Ali isimli koruma polisinin yaklaşık bir ay önce Çanakkale’ye tayininin çıktığı öğrenilirken, Adem Yılmaz’ın ise Pertek ilçesine geçici görev ile gönderildiği öğrenildi.

Öte yandan Kaymakam Can Kazım Kuruca ise haziran sonunda Şırnak’ın Silopi ilçesine atandı.

DAHA FAZLA