Denizde kaybolan balıkçının cansız bedeni 6 ay sonra bulundu

Denizde kaybolan balıkçının cansız bedeni 6 ay sonra bulundu

Balıkçı Doğan Çelen'in cansız bedeni, ağlara takıldı.

Kastamonu'nun Cide ilçesinde, balık tutmak için teknesiyle denize açıldıktan sonra kaybolan balıkçının cansız bedenine 6 ay sonra ulaşıldı.

26 Eylül 2022 tarihinde balık tutmak üzere İlyasbey Limanı'ndan denize açılan 39 yaşındaki Doğan Çelen'den bir daha haber alınamadı. Çelen'in kayığı kayalıklara bindirmiş olarak bulundu. Ekipler tarafından uzun süre denizde, deniz altı ve karada yapılan aramalarda Çelen'e ulaşılamayınca çalışmalar sonlandırıldı.

Dün Doğanyurt'da denize açılan bir balıkçı trol teknesinin kıyıdan 90 metre açıkta, ağlarına, bir cansız beden takıldı. Balıkçılar tekneyi Doğanyurt Limanı'na demirledi. Balıkçıların bildirmesiyle limana gelen ekiplerin yaptıkları incelemede tanınmaz halde olan cansız bedenin pantolonundan Doğan Çelen'in kimliği çıktı.

Olay yerine gelen Çelen'in anne ve babası da cansız beden  üzerindeki giysilerin çocukları Doğan Çelen'e ait olduğunu belirledi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cansız beden, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp'a gönderildi. (DHA)

DAHA FAZLA