Demirkol ve Kural'dan Fenerbahçe'nin İstanbul Sözleşmesi açıklamasına yorum: Son derece etkili ve değerli

Demirkol ve Kural'dan Fenerbahçe'nin İstanbul Sözleşmesi açıklamasına yorum: Son derece etkili ve değerli

Spor yorumcuları Mehmet Demirkol ve Kaan Kural, Fenerbahçe'nin İstanbul Sözleşmesi'nin feshine dair açıklamasını değerlendirdi.

İleri Haber

Spor yazarı Mehmet Demirkol ve spor yorumcusu Kaan Kural, Youtube’da yayınlanan Oyna Devam isimli programda Fenerbahçe’nin İstanbul Sözleşmesi’ne ilişkin açıklamasını değerlendirdi. Açıklamanın son derece etkili ve değerli olduğunu belirten Kural, “Bir kulübün toplum içinde oynayacağı rolü tespit etmek gibi bir yararı oldu” dedi.

Mehmet Demirkol ise açıklamaya gelen tepkileri değerlendirerek, “Türkiye’de lisanslı sporcuların yüzde 30’dan fazlası kadın. Fenerbahçe’nin ana unsurlarından birisi de kadın sporcular. Bu açıklamayı yapmasından daha doğal bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Futbolcu Zlatan İbrahimovic ile basketbolcu Lebron James arasındaki siyaset tartışmasına da değinen Demirkol, “Siyasetin ne olduğu konusunda bir kafa karışıklığı var. Siyaset herkes için vardır ve hayatın her yerindedir. Dolayısıyla herkesin bu konularda fikir beyan etme hakkı da vardır. Diğer yandan bir kişiye ‘siyaset yapma, siyasi konuşma’ demek en korkunç siyasi davranışlardan biridir” şeklinde konuştu.

DAHA FAZLA