Darp ettiği eşini zorla eve götürmek isteyen erkek, kendisine engel olmaya çalışan kayınpederini öldürdü!

Darp ettiği eşini zorla eve götürmek isteyen erkek, kendisine engel olmaya çalışan kayınpederini öldürdü!

Darp ettiği Didar D.'yi terk ettiği eve zorla götürmek isteyen Mehmet D. kendisine engel olmaya çalışan kayınpederi Barış Mıngır'ı öldürdü.

Konya’da, Didar D. isimli kadın, evli olduğu 21 yaşındaki Mehmet D., tarafından şiddete maruz kaldığı için ailesinin yanına yerleşti. Mehmet D.'nin, Didar D.'yi zorla eve geri götürmek istemesi üzerine çıkan tartışmada saldırgan erkek, kayınpederi Barış Mıngır'ı tabancayla vurarak öldürdü.

Cinayet, dün saat 22.00 sıralarında Karatay ilçesi Fetih Mahallesi Büyükkale Sokak’ta meydana geldi. ‘'Uyuşturucu ticareti yapmak’' suçundan bir süre önce cezaevinden tahliye olan Mehmet D.’nin, 3 yıldır dini nikahla yaşayıp, 5 ay önce resmi nikah kıydığı Didar D., şiddet gördüğü için evi terk edip, ailesinin yanına yerleşti.

Mehmet D. ise dün sabah Didar D.'yi eve geri götürmek için kayınpederi Barış Mıngır’ın evine geldi. Mıngır, kızının zorla geri götürülmesine izin vermedi. Bunun üzerine çıkan tartışmada Mehmet D., tabancayla rastgele ateş edip, evden ayrıldı.

ANNESİ VE KARDEŞİYLE GELİP TEKRAR SALDIRDI

İlerleyen saatlerde telefonla aradığı kayınpederi ile tartışan Mehmet D., akşam saatlerinde yanına annesi İsmidal D. (40) ve erkek kardeşi H.D.’yi (13) de alıp, kayınpederinin evine tekrar geldi. İddiaya göre Mehmet D. ve Barış Mıngır birbirlerine tabancayla ateş açtı. 8 mermi isabet eden Barış Mıngır, çağrılan ambulansla kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Polis olaydan sonra kaçan Mehmet D. ile anne İsmidal D. ve kardeş H.D.’yi yakalayıp gözaltına aldı. Soruşturma sürüyor.

DAHA FAZLA