Damal'da bağımsız aday Tolga Erezer, seçim irtibat bürosu açtı

Damal'da bağımsız aday Tolga Erezer, seçim irtibat bürosu açtı

Ardahan Damal'da TİP'in desteklediği bağımsız aday Tolga Erezer, seçim irtibat bürosunu açtı. Açılışa TİP Genel Başkanı Erkan Baş da katıldı.

İleri Haber

Ardahan Damal'da Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) desteklediği bağımsız belediye başkan adayı Tolga Erezer, seçim irtibat bürosu açtı.

Damal merkezde açılan büronun açılışına TİP Genel Başkanı Erkan Baş da katıldı.

Damal Belediye Başkan adayı Tolga Erezer, açılışta yaptığı konuşmada, "Bugün Damal'da yalnızca bir seçim ofisi açmıyoruz. Bugün Damal'a, geleceğimize bir kapı açıyoruz" dedi.

'BİRLİKTE ÜRETELİM, BİRLİKTE YÖNETELİM'

Erezer, seçim bürosunun Damallılar için bir yuva olduğunu bu yuvada da artık aile olacaklarını söyledi. Erezer, bugüne kadar seçilenlerin, kendi çıkarları ve doğrultusuyla halkı yönetmeye çalıştığını belirterek, "Biz halkın iktidarını ve yönetimini vadediyoruz" dedi.

"Bizim sizden istediğimiz yalnızca 31 Mart günü kullanacağınız bir oy değildir" diyen Erezer, "Bizimle birlikte yürüyün, gelin belediyemizi birlikte yönetelim, birlikte üretelim" şeklinde konuştu. "Üreten, çalışan bir Damal inşa etmek istiyoruz" diyen Erezer'in ardından sözü TİP Genel Başkanı Erkan Baş aldı.

'BURASI HAKKINI ALMAK İSTEYEN, EMEĞİ İÇİN MÜCADELE EDEN HER İŞÇİNİN EVİDİR'

Baş "Halkın çıkarlarından başka hiçbir çıkar tanımıyoruz, halkın geleceğinden  başka bir derdimiz yok diyerek bu seçim bürosunu açıyoruz" dedi.

Baş da, açılan seçim bürosunun yalnızca 31 Mart yerel seçimleri için bir iritbat merkezi olmadığını vurgulayarak, "Burası hakkını almak isteyen, emeği için mücadele eden, haksızlığa uğrayan her işçinin evidir. Burası Damal'da insanca yaşamak isteyen herkesin evidir" şeklinde konuştu.

"5 yılda bir seçim olunca gelip, halkın ihtiyaçlarını soruyorlar" diyen Baş, "Madem biz bu ükeyi yönetenlerin aklına 5 yılda bir geliyoruz, 5 yılda bir ancak söz hakkı bizim oluyor; o zaman artık Damal halkı ne istiyorsa onu söyleyeceğiz, onun mücadelesini vereceğiz" dedi.