Daha önce aracıyla ambulansa yol vermeyen sürücü makas atarken kazaya sebep oldu

Daha önce aracıyla ambulansa yol vermeyen sürücü makas atarken kazaya sebep oldu

Aylar önce seyir halindeki ambulansa yol vermeyen sürücü, trafikte makas atarken kaza yaptı.

İstanbul Sultangazi TEM Otoyolu'nda otomobiliyle makas atarak ilerleyen Muhammed Efkan Yetişmiş, 3 aracın karıştığı trafik kazasına neden oldu. Kazada 4 kişi yaralandı. Kazaya neden olan Yetişmiş'in Şubat ayında Bahçelievler'de tüm uyarılara rağmen ambulansa yol vermeyen sürücü olduğu belirlendi.

TEM Otoyolu Sultangazi geçişinde meydana gelen kazada iddiaya göre, Edirne istikametine makas atarak ilerleyen Yetişmiş’in kullandığı otomobil, bariyerlere çarpıp takla attı. Takla atarken üzerinde iki kişinin olduğu motosiklete de çarpan otomobil, yol üzerinde ters şekilde durabildi.

Önlerinde meydana gelen kazayı gören iki otomobil sürücüsü de ani fren yapınca araçlar birbirine çarptı. Toplamda 4 aracın karıştığı kazada ikisi motosiklette ikisi de takla otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralıların yardımına ilk olarak yoldan geçen diğer sürücüler koştu. Bir yandan yaralılara yardım eden vatandaşlar bir yandan da sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

DAHA FAZLA