Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na: Sen kimsin de benim memurumu tehdit ediyorsun?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na: Sen kimsin de benim memurumu tehdit ediyorsun?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bürokrat çağrısına tepki gösterdi. Erdoğan, "Sen kimsin de benim memurumu tehdit ediyorsun? Ülkemin memuruna sesleniyorum; sakın ha, bu oyuna gelmeyin. Siz memur olarak görevinizi yaptığınız müddetçe bunlar kılınıza dokunamaz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Ticaret Odası Kongre Merkezi’nde AKP Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda konuştu.

Sözcü’nün haberine göre Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

* Bizim yolumuz büyük kumandan 2. Kılıçaslan’ın yoludur, Aşık Yunus’un yoludur, Eskişehirli şehit ve gazilerin yoludur, istiklali uğruna can vermekten çekinmeyen yiğitlerin yoldur.
Gençler, gördüğünüz gibi dimdik ayaktayız.

* Bugün Türkiye’de barış ve istikrarın teminatı AK Parti ve Cumhur İttifakı’dır. Son 19 yılda karşılaştığımız nice badireyi nasıl atlattıysak, 2023 limanına da ülkemizi selametle kavuşturacağız.

* Ufku Ankara’nın ötesine geçmeyenler bizim çok boyutlu dış politikamızı anlayamıyor. Bazı kesimlerin attığımız tüm bu adımlardan rahatsızlık duyduğunu görüyoruz.

* İhracat nedir, üretim nedir, kalite nedir bilmeyen bu kifayetsizler Türkiye’nin Afrika’da ne işi var diyor.

MUHALEFET YALAN TERÖRÜ UYGULUYOR

* Aynı soruyu tescilli sömürgeciler de soruyor. Afrika’daki katliamcı geçmişleriyle yüzleşmek yerine Türkiye’ye laf atanları kaale almıyoruz. Kim bunlar batı, batı, Fransa. Bunlar bize insanlık dersi veremez.

* Bunların önce insanlığı öğrenmesi lazım, nereden, Türkiye’den öğrenmeleri lazım.

* Bizi eleştirenlere hak ettikleri cevabı bizden önce Afrikalı kardeşlerimiz zaten misliyle veriyor. Afrika kıtasıyla işbirliğimizi önümüzdeki dönemde de güçlendirmeyi sürdüreceğiz.

* 2023 senesi yaklaştıkça CHP’nin başını çektiği muhalefetin provokasyonları da artıyor. Yalan terörü dahil her şeyi deniyorlar.

* Bir dönem sığınmacılara karşı vatandaşlarımızı kışkırttılar, daha sonra gençlerimizi galeyana getirmek istediler.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE \'MİLİTAN\' SUÇLAMASI

* Kadrolu militanlarını öne sürerek üniversite gençliğimizi provoke etmek istediler. Neler demediler memurlara, öğretmenlere, tehdit ettiler.

* Sen kimsin de benim memurumu tehdit ediyorsun? Sen kimsin de bu ülkede alnının akıyla gelip bir kariyer almış memuru tehdit ediyorsun?

* Ülkemin memuruna sesleniyorum; sakın ha, bu oyuna gelmeyin. Siz memur olarak görevinizi yaptığınız müddetçe bunlar kılınıza dokunamaz.

* Bunlar sadece şu anda yönetiminde olduğu belediyelerde işçi kardeşlerimizi atıyorlar. Bunun bedelini de ödeyecekler.

* Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste, çıkacak. Toplumumuzun hiçbir kesimi yok ki CHP’nin yalan terörüne maruz kalmasın.

 

DAHA FAZLA