Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral'dan muhalefete: 'Hepinizin canı cehenneme'

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral'dan muhalefete: 'Hepinizin canı cehenneme'

TL'nin değer kaybı ve artan hayat pahalılığına ilişkin hükümete tepki gösteren muhalefete hakaret eden Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, "Hepinizin canı cehenneme" dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, döviz kurundaki sert yükseliş, TL'nin değer kaybı ve artan hayat pahalılığına ilişkin hükümete tepki gösteren muhalefete tepki gösterdi. Muhalefete "müptezeller" diyerek hakaret eden Saral, "Hepinizin canı cehenneme" dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla muhalefeti hedef alan Saral, "Siz asla ve kat'a bu ülkeye ait değilsiniz ve olamazsınız.Bu kadar mı ülkesinin bekasına kastedilir..!Siz hükümete değil ülkeye muhalefet ediyorsunuz,yazıklar olsun..!Siz mi ülkeyi yönetmeyi talipsiniz...Hadiyin ordan müptezeller..!" ifadelerini kullandı.

Soral, bir diğer paylaşımında da, "Bizzat kaosla beslenen ve kaoitik süreçten nemalanan malûm muhalefet,bu ülkeye yapılan her saldırıda başat rol görevi alıyor.Yapılan her rol efendilerini ziyadesiyle memnun ediyor.Varlığınız dış güçlere ve içerideki işbirlikçilerine armağan olsun..!" dedi.