Çorum'da iki kadını taciz eden erkek, kamera görüntülerine rağmen serbest bırakıldı!

Çorum'da iki kadını taciz eden erkek, kamera görüntülerine rağmen serbest bırakıldı!

Çorum'da bir halk otobüsünde iki genç kadını taciz eden 60 yaşındaki erkek, gözaltına alınmasının ardından otobüsün kamera görüntülerine rağmen serbest bırakıldı.

Çorum'da halk otobüsünde, üniversite öğrencileri S.N.S. (20) ve M.K.'yi (20) cinsel tacize maruz bırakan R.Y. (60); genç kadınların tepkisi sonrası yolcular tarafından darp edildi. Gözatına alınan ve suçlamaları kabul etmeyen R.Y., kamera görüntülerine rağmen adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakıldı.

Cinsel taciz, 24 Aralık'ta Akkent-Saat Kulesi seferini yapan özel halk otobüsünde yaşandı. Üniversiteli S.N.S. ve M.K., okul çıkışı çarşıya gitmek için halk otobüsüne bindi. 2 genç kadın, orta kapıya yakın koltuklara oturdu. Bir süre sonra otobüse binen R.Y. de genç kadınların arkasındaki koltuğa oturdu. R.Y., 2 koltuğun arasından uzanarak genç kadınları taciz etti. S.N.S.’nin tepki göstermesi üzerine tartışma başladı. Bunun üzerine çoğunluğu öğrenci olan otobüsteki yolcular, R.Y.'ye tepki gösterdi. Polis, 2 arkadaşın şikayeti üzerine tacizciyi gözaltına aldı.

SERBEST BIRAKILDI

Cinsel taciz suçlamasını kabul etmeyen R.Y., kalp rahatsızlığı geçirdiğini, bu sırada kontrolsüz şekilde öne doğru eğildiğini ileri sürdü. Genç kadınların şikayetine rağmen R.Y., çıkarıldığı adliyede adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakıldı. (DHA)

DAHA FAZLA