Çorum'da bir erkek, yanına çırak olarak aldığı  en az 6 çocuğu istismar etti!

Çorum'da bir erkek, yanına çırak olarak aldığı en az 6 çocuğu istismar etti!

Çorum’da hurdacılık yapan erkeğin, yanına çırak olarak aldığı 6 çocuğu istismar ettiği ortaya çıktı. 

Çorum’un Kargı ilçesinde hurdacılık yapan Mustafa U. isimli erkeğin, “çırak arıyorum” diyerek 6 çocuğu istismar ettiği ortaya çıktı. 

Mustafa U. hakkında Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame düzenlendi. İddianamede sanığın 6 çocuğa karşı, “cinsel istismar”, “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” ve “sarkıntılık” suçlarından cezalandırılması istendi.

Çocuk istismarı, 19 Temmuz 2019 tarihinde istismara uğrayan çocuklardan E.F.A.'nın ailesinin savcılığa giderek Mustafa U.’nun çocuklarını darp ettiğini, istismarda da bulunmuş olabileceğini belirterek şikâyetçi olmasıyla başladı. Soruşturma çerçevesinde ifadesi alınan Mustafa U. hakkındaki iddiaları reddederek istismar ettiği çocuğu suçladı.

Çocuğun kendisiyle beraber olmak istediğini iddia eden Mustafa U., ''E.F.A.'yla 10 defa 'cinsel ilişki' yaşadım'' diyerek, çocuk istismarını itiraf etti.

EN AZ 6 ÇOCUĞU İSTİSMAR ETTİ

Bu ifadenin ardından savcı soruşturmayı genişleterek Mustafa U.’nun yanında çalışan ya da Mustafa U. ile bağlantısı olan çocukların ifadelerine başvurdu. 5 çocuk daha Mustafa U.’nun kendisine tecavüz ettiğini açıkladı.

DAHA FAZLA