Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'den TÜGVA'ya destek ziyareti

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'den TÜGVA'ya destek ziyareti

'Paralel devlet yapılanması'na ilişkin ortaya çıkan belgelerle yurttaşların tepkisini çeken TÜGVA'ya, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'den destek geldi. Vakfın kentteki temsilciliğini ziyaret eden Çiftçi, çalışmaların memleket için önemli olduğunu öne sürdü.

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, devlet içinde 'paralel yapılanma'sına ilişkin belgeleri ortaya çıkan Türkiye Gençlik Vakfı'na destek ziyaretinde bulundu. Vakfın il temsilcisi Enes Kayabaşı da Vali Çiftçi'ye destekleri için teşekkür etti.

Vali Çiftçi, vakfın yetkilileriyle yaptığı görüşme sonrasında TÜGVA'da gençlerin dini, ahlaki, kültürel ve medeniyet değerlerinin yeni nesillere rehberlik yapabilmelerinin hedeflendiğini ve gençlerin kaliteli zaman geçirebildikleri yerler olduğunu öne sürdü. TÜGVA'nın çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Çiftçi, bu çalışmaların memleket için çok önemli olduğunu ve desteklediğini söyledi.

'ESKİSİNDEN DAHA DA GÜÇLÜYÜZ'

Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı ise şunları söyledi:

"Yakın zamanda vakfımıza karşı karalama kampanyası yürütülmektedir. 18 Ekim’de açıklama yapan bir siyasi parti lideri ve çeşitli şahıslar mesnetsiz iddialarla vakfımızı yıpratmayı amaçlamaktadır. Biz gençleri rızık derdiyle korkutmaya çalışan, tehditvari söylemler ile bezdirmeye çalışan o kişilere karşı eskisinden daha da güçlüyüz. Bizler gençler olarak asla boyun eğmeyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Valimizin her zaman her yerde bizim yanımızda durması bize güç kuvvet veriyor. Valimizin destekleri biz gençler için çok önemli. Dik duruş sergileyen, hakkı ve hakikati daima düstur edinen böylesine güzide bir valimiz olduğu için biz gençler çok şanslıyız"