Çorlu'daki polis şiddetine ilişkin yeni görüntüler: Kayıtları sildirmek için zorla binaya girilmiş!

Çorlu'daki polis şiddetine ilişkin yeni görüntüler: Kayıtları sildirmek için zorla binaya girilmiş!

Çorlu'da polis şiddetini görüntüleyen yurttaşa görüntüleri silmesi için baskı yapıldığı belirtilmişti. Tekirdağ Barosu Başkan Yardımcısı Egemen Gürcün, Twitter hesabından o anların güvenlik kamerası görüntüsünü paylaştı.

İleri Haber

Çorlu’da yurttaşlara yönelik polis saldırısında yeni görüntüler ortaya çıktı. Yeni görüntülere göre, polis şiddetini görüntüleyen vatandaşın evine girmek ve kaydı sildirmek için çok sayıda polis ve bekçinin bina kapısını zorladığı görülüyor.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki Silahtarağa Mahallesi’nde polisler, sokağa çıkma kısıtlamasında evinin önünde oturan yurttaşa  "Şerefsizler içeri girsenize" diye bağırmış ve yurttaşın tepki göstermesi üzerine çağrılan başka ekiplerle birlikte yurttaş ve ailesine saldırmışlardı. Görüntüler kısa sürede kamuoyuna bomba gibi düşmüştü.

[ih2]

BİNAYA ZORLA GİRİLMİŞ!

Polis şiddetini görüntüleyen yurttaşa da görüntüleri silmesi için baskı yapıldığı belirtilmişti. Tekirdağ Barosu Başkan Yardımcısı Egemen Gürcün, Twitter hesabından o anların güvenlik kamerası görüntüsünü paylaştı. Görüntülerde, polis şiddetini görüntüleyen vatandaşın evine girmek ve kaydı sildirmek için çok sayıda polis ve bekçinin bina kapısını zorladığı görüldü.