Çocukları elinden alınan kadın isyan etti

Çocukları elinden alınan kadın isyan etti

Ankara'da iki çocuğundan zorla uzaklaştırılan kadın, "Bu ülkede adalet diye bir şey yok, kadına adalet yok, parası olmayan adalet yok" diyerek isyan etti.

Ankara'da yaşayan Ç. G. K., çocuklarından mahkeme kararıyla uzaklaştırılmasına isyan etti. 

Ankara Adliyesi'nde görülen boşanma davasında mahkemenin kararına isyan eden kadın, karşı tarafın kendisini "akıl hastanesine kapatmak" ile tehdit etmesinin ardından mahkemenin de bu yönde karar aldığını söyledi. 

'BU ÜLKEDE ADALET YOK'

Tedaviyi kabul etmediği takdirde hapse atılacağını belirten kadın, Instagram hesabından yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

Ankara Adliyesi'nin önündeyim. Bu ülkede hukuk diye bir şey yok, sakın bu adliyeye güvenmeyin. Ben hiçbir şey yapmadığım halde çocuklarımdan uzaklaştırma kararı çıkardı burası. Sadece haftada 2 saat görebiliyorum. Lütfen, dayanamıyorum artık. 1,5 yıldır boşanma davam var; işimi aldılar, çocuklarımı aldılar. 1 ay önce bana dedi ki; "İstersem seni akıl hastanesine yatırırım, aylarca orada tutarım, elektrik verdiririm, sağlam çıkamazsın". Ve bugün dediğini başlatıyor; Adli dengem yerinde olmadığı gerekçesiyle Numune Hastanesi'ne sevkedildim. Eğer tedaviyi kabul etmezsem hapse tıkılacağım iddia ediliyor. Bu kadar hukuksuz, bu kadar adaletsiz olunacağına inanmazdım. Bu ülkede adalet diye bir şey yok, kadına adalet yok, parası olmayan adalet yok.

DAHA FAZLA