Çocuklar Duymasın yerine başka dizi yayınlanacak

Çocuklar Duymasın yerine başka dizi yayınlanacak

Televizyon kanalı Kanal D yapımcısının daha önce yayına devam edecek dediği Çocuklar Duymasın dizisinin yayın tarihinde başka bir dizinin yayınlanacağını duyurdu.

Başrollerini Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı’nın üstlendiği dizinin reytinglerinin düşük olduğu ve final yapacağı iddia edilmişti. Dizinin yapımcısı Birol Güven’nin sosyal medyadan yaptığı açıklamanın aksine Kanal D’nin yayına akışında Çocuklar Duymasın’ın yayınlanacağı tarihte başka bir dizi görüldü.

KENTSEL DÖNÜŞÜM VE TEOG’UN KALDIRILMASINA DESTEK

Daha önce dizinin bir sahnesinde kadraja giren “Barış Köprüleri” kitabı dolayısıyla ‘FETÖ’ propogandası ile suçlanan dizi sonraki bölümlerde AKP’nin kentsel dönüşüm politikalarına onay verilirken, Haluk karakterinin ağzından "Etrafı bu kadar düşmanlarla çevrili olup da aslanlar gibi ayakta duran kaç tane ülke var? Benim yanımda böyle konuşmalar yapmayın abi" ifadelerine yer verilmişti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından TEOG sınavının kaldırılmasının ardından çekilen bir bölümde ise bölümün bir sekansında TEOG sınavının kaldırılmasına sevinen aile gösterilmişti.

 

DAHA FAZLA