Çocuğa cinsel istismarda bulunan erkeğe 31 yıl hapis

Çocuğa cinsel istismarda bulunan erkeğe 31 yıl hapis

Çorum'da R.T. (14) adlı çocuğa cinsel istismarda bulunan erkek, 'nitelikli cinsel saldırı', 'müstehcen görüntü yayma' ve 'hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 31 yıl hapis cezası aldı.

ABD Ulusal Kayıp ve İstismara Uğramış Çocuklar Merkezi'nce, Türkiye'den 2017 yılında internette çocuk istismarı videolarının izlendiği ve sosyal medyada paylaşımlarda bulunulduğu bir IP adresi belirlendi. Olayın Türk polis teşkilatına bildirilmesinin ardından, IP adresinin Çorum'da İ.S.'ye ait olduğu belirlendi.

Polis tarafından gözaltına alınan İ.S.'nin telefonunda, çocuk istismarı görüntüleri ile komşusunun çocuğunu istismar ederken çekilmiş fotoğraflarına rastlanıldı.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen İ.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İ.S. hakkında 'cebir, tehdit, hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme', 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlarından Çorum 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

'İSTİSMAR OLMAMIŞTIR, KENDİ YANAŞTI'

Çıkarıldığı mahkemede pişkince kendini savunan İ.S., "Cinsel istismar olmamıştır. Bana kendi isteği ile yanaştı. Ben onlara evimi açtım. Her konuda onlara yardımcı oluyordum. Evdeyken bu fotoğrafları çektim. Adalete güveniyorum ve tahliyemi talep ediyorum” dedi

31 YIL HAPİS CEZASI

Mahkeme heyeti, İ.S.'yi 'nitelikli cinsel saldırı', 'müstehcen görüntü yayma' ve 'hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından toplam 31 yıl hapis cezasına çarptırdı. 

 

DAHA FAZLA