CNN Türk'te yayına bağlanan Bahadır Altan'ın sözleri kesilmeye çalışıldı: 'Bu ülke freni patlamış kamyon gibi'

CNN Türk'te yayına bağlanan Bahadır Altan'ın sözleri kesilmeye çalışıldı: 'Bu ülke freni patlamış kamyon gibi'

Eski savaş pilotu Bahadır Altan pistten çıkarak üç parçaya ayrılan uçak kazası ile ilgili CNN Türk yayınına bağlandı. Altan'ın sözleri kesilmeye çalışıldı.

CNN Türk, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda İzmir-İstanbul seferini yapan yolcu uçağının iniş sırasında pistten çıkarak üç parçaya ayrılması ile ilgili telefonla yayına bağlanan eski savaş pilotu Bahadır Altan’ın sözlerini kesmeye çalıştı.

177 kişinin bulunduğu ve can kaybının yaşanmadığı pist kazası ile ilgili konuşan Altan sözlerinde çığ felaketine de değinerek “Bu ülke freni patlamış kamyon gibi” dedi.

Altan’ın konuşması şu şekilde:

“Esas mesele şudur: Ülke olarak bir duralım. Biz hala kanal açıyoruz. Bu ülke freni patlamış kamyon gibi. Çığ düşen insanları kurtarmaya gidenler yaşamını yitiriyor. Ülke İstanbul depremini bekliyor. Buna hazırlanalım.  Bir duralım. Proje üstüne proje üretme yerine birazcık aklı selim gerekiyor.”

Sosyal medya hesabından da sözünün kesilmeye çalışılmasına tepki gösteren Altan “Biz sustukça hakikati gizlemekte çıkarı olanlar meydanı boş buluyor. Meslektaşları gerçekleri anlatmalı..” dedi.