CNN Türk Genel Müdürü: Tarafsız ve objektif gazetecilik yapıyoruz

CNN Türk Genel Müdürü: Tarafsız ve objektif gazetecilik yapıyoruz

CHP'nin boykot kararının ardından bir açıklama yapan CNN Türk Genel Müdürü Murat Yancı, tarafsız ve objektif gazetecilik yaptıklarını’ iddia etti.

CHP’nin boykot kararı aldığı CNN Türk’ün Genel Müdürü Murat Yancı, ‘tarafsız ve objektif gazetecilik yaptıklarını’ öne sürdü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP); Demirören Holding bünyesinde bulunan CNN Türk’e hiçbir partilinin çıkmayacağını açıklamış, CHP seçmeninden de kanalı izlememelerini istemişti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, “CHP’li hiç kimse yöneticisinden üyesine hiçbir partilimiz bu kanala çıkmayacak, yayınlarına katılmayacak ve tuzaklarını boşa çıkaracaktır. Yurttaşlarımıza CNN Türk yayınlarını izlememelerini tavsiye ediyoruz” demişti.

İRONİK: ‘TARAFSIZ VE OBJEKTİFİZ’

Konuyla ilgili Independent Türkçe’den Ali Kemal Erdem’e konuşan CNN Türk’ün Genel Müdürü Murat Yancı, kanalda CHP’lilerin görüşlerini özgürce ifade ettiklerini öne sürdü.

CHP’ye karşı bilinçli şekilde olumsuz yayın yapıldığı suçlamasını reddeden Yancı, CNN Türk olarak işlerini düzgün ve objektif bir şekilde, taraf olmadan yapmaya devam edeceklerini söyledi.

DAHA FAZLA