CHP'li Oğuz Kaan Salıcı: Bana göre Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olacak

CHP'li Oğuz Kaan Salıcı: Bana göre Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olacak

İzmir’de yapılan CHP 12. Bölge Toplantısı’nda parti örgütleri ile bir araya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın, seçimlere ilşkin önemli açıklamarda bulunduğu kaydedildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın parti örgütlerine “seçime hazır olun” talimatı verdiği belirtildi. Salıcı’nın, İzmir’de katıldığı CHP Bölge Toplantısında “Bana göre Cumhurbaşkanı olacak kişi, ittifakın lideri Kemal Kılıçdaroğlu” dediği öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İzmir’de yapılan CHP 12. Bölge Toplantısı’nda parti örgütleri ile bir araya geldi.

Cumhuriyet’ten Erdem Sevgi’nin haberine göre, toplantının basına kapalı bölümünde konuşan Salıcı, 2019 seçimlerinde büyükşehirlerin neredeyse tamamının kazanıldığını anımsattı.

‘CUMHURBAŞKANI OLACAK KİŞİ KILIÇDAROĞLU’

Salıcı’nın “Yerel seçimlerde başarılı olabileceğimizi gördük. Bundan sonraki süreçte de başarılı olacağız. Peki bu ittifakı kuran kim? Kemal Kılıçdaroğlu. İttifakı ayakta tutan kim? Yine kendisi. Genel başkanlar arasında AK Parti’nin hamlelerine karşı, bu hamleleri boşa düşüren, ittifakın içinde ve dışındaki bütün partilerle, genel başkanlarıyla bu süreci götüren kim? Yine sayın Kemal Kılıçdaroğlu. Bundan sonraki süreci örgütleyecek olan, başında olacak olan, bana sorarsanız liderlik edecek, Cumhurbaşkanı olacak olan kişi yine Kemal Kılıçdaroğlu. Tabii ki ittifak bileşenleri ile adayımıza karar verilecek” ifadelerini kullandığı öğrenildi.