CHP’li meclis üyeleri 'yandaş medya' hakkında suç duyurusunda bulundu

CHP’li meclis üyeleri 'yandaş medya' hakkında suç duyurusunda bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul’daki 11 ilçe belediye meclis üyesi adayı, bazı medya organları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul’daki 11 ilçe belediye meclis üyesi adayı, haklarında hakaret ve iftira içeren haberler yayımlayan bazı medya organları hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu düzenlediği basın toplantısında “Eğer terörist arıyorsanız ne istedilerse verip devletin her kademesini teslim ettiğiniz arkadaşlarınıza bakın. O da yetmezse aynaya bakmanız yeterlidir” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, CHP’li meclis üyesi adaylarının terör örgütleriyle ilişki olduklarını iddia eden haberler yayımlayan bazı medya organlarına sert tepki gösterdi.

CHP’nin İstanbul’daki 11 meclis üyesi adayıyla birlikte İstanbul İl Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Kaftancıoğlu, iktidarın toplumu iftira ve hakaretlerle kutuplaştırmaya çalıştığını söyledi.

'ÇAMUR MEDYAYI MİLLETTİMİZİN VİCDANINA TESLİM EDİYORUM'

İktidar partisine yakınlığıyla bilinen bazı medya organlarının "FETÖ taktiği düzmece belgelerle haber yaptığı"nı söyleyen Kaftancıoğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm adaylarının adli sicil kayıtları devletin elindedir. Biz adaylarımızı devlete bildirdik ve devlet de bu adaylarımızın seçilmesine engel teşkil edecek hiçbir suç kaydı bulunmadığı için adaylık başvurularını onayladı. Çamur at izi kalsın anlayışla bu yalan, iftira ve hakaretlerden ibaret karalama kampanyasına katılan çamur medyayı bir kez daha milletimizin vicdanına teslim ediyorum” dedi.