CHP'li kadınlar, İstanbul Sözleşmesi için meydanlara çıkıyor

CHP'li kadınlar, İstanbul Sözleşmesi için meydanlara çıkıyor

CHP Gençlik Kolları İstanbul Sözleşmesini anlatmak ve halkın sorularını yanıtlamak için kent meydanlarında stantlar kuracak ve CHP Kadın Kolları ev ev dolaşıp sözleşmeyle ilgili kadınların sorularını yanıtlayacak.

CHP İl Gençlik kolları yaklaşık 250 kişiden oluşan ekiple ''İstanbul Sözleşmesi Nedir? Bana Sor?'' yazılı t-shirtlerle kent meydanlarında sözleşmeyle ilgili halkın sorularını cevaplayacak ve broşürler dağıtacak,aynı zamanda CHP Kadın Kolları 39 ilçede ev ev dolaşıp İstanbul Sözleşmesini anlatacak.

Çalışmalara katılan üyelere CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından online eğitim verildi. İstanbul Sözleşmesiyle ilgili hazırlanan broşürlerde sözleşmeyle ilgili doğru bilinen yanlışlar, sözleşmenin amacı. kapsamı, sözleşmenin tanımı, nasıl uygulanacağı ve kadına yönelik şiddet türleri gibi konularda bilgiler yer alacak. CHP Kadın kolları pazar girişlerinde ve ev ev dolaşarak kadınların sözleşme ile ilgili sorularını yanıtlayacak.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşecek olan etkinlik kapsamında 24 Ağustos pazartesi 11.00'de Beyoğlu Şişhane Meydanı’nda Kaftancıoğlu basın açıklaması yapacak. 

DAHA FAZLA