CHP’li ilçe başkanının evini basıp ailesini darbeden polisler 'Pardon, yanlış geldik' deyip gitti

CHP’li ilçe başkanının evini basıp ailesini darbeden polisler 'Pardon, yanlış geldik' deyip gitti

Evi özel harekat polisleri tarafından basılan Turgut İncel, ''10 polis çocuğumun üzerine çullanmış, tekme tokat darp etmiş. Eşimi ve gelinimizi yere yatırmışlar, tekmeyle sırtlarına vurmuşlar'' dedi.

Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde CHP İlçe Başkanı Turgut İncel’in evi dün gece saatlerinde özel harekat polisleri tarafından basıldı. Evde silah olduğunu ve bu yüzden arama yapacaklarını iddia eden polisler, aramanın ardından “Pardon, yanlış geldik” deyip adresten ayrıldı. Baskın sırasında evde olmayan Turgut İncel’in ailesinin ise darp edildiği ileri sürüldü.

Tigris Haber'de yer alan bilgilere göre, yaşananları anlatan CHP İlçe Başkanı İncel, şunları söyledi:

'OĞLUM, EŞİM VE GELİNİM DARP EDİLMİŞ'

''Ben evde yoktum. Gece 2.30 gibi evim basılmış, koçbaşıyla kapılarımızı kırılmış. Bunun sebebi CHP İlçe Başkanı olduğum ve bayrağı sallandırdığım içindir. Oğlum gelen polislere ‘Burası CHP İlçe Başkanı’nın evi’ demiş. Onlar da ‘Bizim için CHP ilçe başkanının evi dağdır’ demiş. 10 polis çocuğumun üzerine çullanmış, tekme tokat darp etmiş. Eşimi ve gelinimizi yere yatırmışlar, tekmeyle sırtlarına vurmuşlar. Bunların cezalandırılmasını istiyorum. Hastaneden darp raporu var. Polisler kafalarına göre insanların evlerini basıp darbedemez. Şikayetçi olacağım.''

 

DAHA FAZLA