CHP'den iktidara 'Çubuk saldırısı' sorusu: 'Yumruk atmaya yeltenen şahsı partiden attılar mı?'

CHP'den iktidara 'Çubuk saldırısı' sorusu: 'Yumruk atmaya yeltenen şahsı partiden attılar mı?'

Öztrak, Çubuk'ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırının faillerine ilişkin kritik bir soruyu dile getirdi. Öztrak, "Bu yumruk atmaya yeltenen şahsı partiden attılar mı? Bununla ilgili ben daha hala bir açıklama duymadım" diye konuştu.

CHP’li Faik Öztrak, Kılıçdaroğlu’na Çubuk’ta düzenlenen saldırıyla ilgili “Bu yumruk atmaya yeltenen şahsı partiden attılar mı? Bununla ilgili ben daha hala bir açıklama duymadım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK); Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplandı. Toplantı sırasında CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak basın toplantısı düzenledi.

‘YUMRUK ATMAYA YELTENEN ŞAHSI PARTİDEN ATTILAR MI?’

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'nın CHP'nin Çubuk raporuyla ilgili, "CHP’nin Çubuk raporunda yer alan iddialar asılsızdır, eğer düzeltme yapmazlarsa hukuki süreç başlayacaktır" sözlerine değinen Öztrak, "Gerçekten ilginç. Genel başkanımıza yumruk atan şahıs başta olmak üzere Çubuk'ta yaşanılan olayı daha hala aydınlığa kavuşturamayan İçişleri Bakanlığı, bizim belgelere dayanan raporumuza karşı onu eleştiren bir raporu hazırlayabilmiş. Pes doğrusu. Bu yumruk atmaya yeltenen şahsı partiden attılar mı? Bununla ilgili ben daha hala bir açıklama duymadım. Ellerinden geleni ardına koymasınlar; ama önce Çubuk'ta yaşananları tam bir aydınlığa kavuştursunlar" dedi.