CHP Gençlik Kolları’ndan Ali İsmail Korkmaz Vakfı bursu için kampanya

CHP Gençlik Kolları’ndan Ali İsmail Korkmaz Vakfı bursu için kampanya

CHP İstanbul Gençlik Kolları, Ali İsmail Korkmaz adına verilen burslara destek olmak için kampanya başlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Gençlik Kolları, Gezi Direnişi’nde öldürülen üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz adına kurulan vakfın verdiği burslara destek olmak amacıyla bir kampanya başlattı.

Salgın sürecinde üniversite öğrencilerinin yaşadığı ekonomik sorunlara karşı, Ali İsmail Korkmaz Vakfı’nın verdiği burslara destek olmak için bir kampanya başlatan CHP İstanbul Gençlik Kolları, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ali İsmail Korkmaz’ın düşlerine, düşlerindeki özgür dünyaya birlikte adım atıyoruz. 8 Kasım’da sanal olarak gerçekleşecek olan İstanbul Maratonu’nda Emel Annemizin ‘yanında’ koşuyoruz. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Gençliği olarak; Ali İsmail Korkmaz’ın özgür dünya hayalini gerçekleştirmek için adımlarımızı kararlılık ve inançla atıyoruz.
Hâlihazırda baş etmek zorunda kaldığımız eşitsizlikler pandemi süreci ile birlikte giderek derinleşmeye başladı. Derinleşen eşitsizliğin en büyük yükünü ise öğrenciler çekiyor.
Bu süreci dayanışma ile dayanışmanın gücü ile atlatabileceğimize inanıyoruz. Ali İsmail Korkmaz Vakfı adına üniversiteli gençlerimiz için oluşturduğumuz bursa siz de destek olun.
Bizim #AdımlarımızHerYerde olacak. Sizler de 7-8 Kasım 2020 tarihlerinde, dilediğiniz yerde adım atarak Ali İsmail’in ve onlarca gencin düşlerindeki dünyayı kurmamıza destek olabilirsiniz.
"