Çete lideri Alaattin Çakıcı'dan patron ziyareti

Çete lideri Alaattin Çakıcı'dan patron ziyareti

Ziyareti değerlendiren patron Şirin Aksoy, “Alaattin Bey’i yıllardır tanırım adam gibi adamdır. Benim kendi öz ailem neyse Alaattin Bey’de öyledir" dedi.

AKP ve MHP ortaklığında geçirilen infaz yasasıyla serbest kalan çete lideri Alaattin Çakıcı, ziyaret turlarına başladı. Çakıcı’nın ilk durağı Adana olurken, burada patronlar ve MHP’lilerle bir araya geldi.

Organize suç orgütü lideri Alaattin Çakıcı, Adana’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Baş Danışmanı Hüseyin Sözlü’ye vekaleten kardeşi Reis Sözlü, Adana MHP il ve ilçe yönetimleri, ülkü ocakları il başkanı, bölgenin patronları Şirin Aksoy, Menderes Kutlu, Bedrettin Öz, Zeki Gültekin ve çok sayıda isimle bir araya geldi.

Ziyarete ilişkin konuşan, Çakıcı’nın basın danışmanı Ferhat Aydoğan “ziyarette güzel bir dostluk ve kardeşlik ortamı kurulduğunu” söyledi. Ziyareti değerlendiren patron Şirin Aksoy ise, “Alaattin Bey’i yıllardır tanırım adam gibi adamdır. Benim kendi öz ailem neyse Alaattin Bey’de öyledir. Adana ziyareti Adana’dan Türkiye’ye birlik beraberlik kardeşlik mesajı olmuştur. Bizde kan bağı değil can bağı vardır” ifadelerini kullandı.