Cerrahi tulum giyerek kılık değiştiren erkek, sahte ambulansla eski sevgilisini kaçırdı

Cerrahi tulum giyerek kılık değiştiren erkek, sahte ambulansla eski sevgilisini kaçırdı

İstanbul'da koronavirüs salgınını fırsata çeviren erkek, sahte plakalı bir ambulans ayarlayıp cerrahi tulum giyerek, kendisi hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttıran eski sevgilisini kaçırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul’da 24 yaşındaki E.B. isimli kadın, hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttığı eski sevgilisi H.A. tarafından evinden kaçırıldı.

Sahte plakalı bir ambulans ayarlayıp cerrahi tulum giyerek kılık değiştiren H.A., genç kadı yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi yapmak üzere hastaneye götüreceğini söyleyerek evinden alarak ambulansa bindirdi.

Uzaklaştırma kararı bulunan zanlı, 20 Nisan günü sahte plakalı bir ambulans ve tam korumalı cerrahi tulum kıyafetlerinden ayarladı ve E.B.’nin evine gitti. Kapıyı açan kişiye, bir akrabalarının koronavirüse yakalandığını, bu sebeple E.B.’nin de test yapılması için hastaneye götürülmesi gerektiği yalanını söyledi. Evden apar topar çıkartılan kadın, ambulansa bindirildi.

Sabah gazetesinden Dilek Yaman'ın haberine göre, bir süre sonra durumu fark ederek araçtan çıkan kadın, karakola giderek şikâyetçi oldu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.