Ceren Özdemir'in katili ömür boyu müebbet hapis cezasına çarptırıldı

Ceren Özdemir'in katili ömür boyu müebbet hapis cezasına çarptırıldı

Ceren Özdemir’i evinin önünde bıçaklayarak öldüren Özgür Arduç'a ömür boyu ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Mahkeme, cezada indirime gitmedi.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları 3’üncü sınıf öğrencisi olan 20 yaşındaki Ceren Özdemir’i evinin önünde bıçaklayarak öldüren Özgür Arduç'a ömür boyu ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları 3’üncü sınıf öğrencisi olan 20 yaşındaki Ceren Özdemir’i evinin önünde bıçaklayarak öldüren, yakalandığı anda da 2 polis memurunu bıçaklayarak yaralayan 36 yaşındaki katil Özgür Arduç'un yargılanmasına devam edildi. 

Hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen ve ceza indirimi uygulanmaması talep edilen Arduç, davanın 2'nci duruşmasına tutuklu bulunduğu cezaevinden, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı

MAHKEME CEZADA İNDİRİME GİTMEDİ

Ordu 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, baroların davaya müdahil olma talebi reddedildi. Mahkeme hâkimi ara verdiği duruşmada, sanığa son sözü olup olmadığını sordu. Sanık Arduç, "Yok" yanıtını verdi.

Aranın ardından kararını açıklayan mahkeme, Özgür Arduç'u, 'canavarca hisle kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırdı ve mahkeme cezada indirime gitmedi.

DAHA FAZLA