Cenaze evinin tavan arasında 11 bebek cesedi bulundu

Cenaze evinin tavan arasında 11 bebek cesedi bulundu

Eski bir cenaze evinin tavan arasında çöp poşeti içerisinde 11 bebek cesedinin kalıntısı bulundu.

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Detroit şehrinde eski bir cenaze evinin tavan arasında çöp poşeti içerisinde 11 bebek cesedinin kalıntısı bulundu.

11 BEBEĞE AİT CESET KALINTILARI BULUNDU

Detroit polis departmanı yetkilisi Brian Bowser, aldıkları isimsiz bir ihbar mektubu üzerine harekete geçtiklerini açıkladı. Mektupta cesetlere ait detaylı bilgilerin yazıldığını söyleyen Bowser, polislerin cenaze evine giderek arama yaptıklarını kaydetti. Polis yapılan arama sonucunda tavan arasında çöp poşetleri ve bir tabut içerisine gizlenmiş 11 bebeğe ait ceset kalıntıları bulduklarını kaydetti.

'BAZI BEBEKLER ÖLÜ DOĞMUŞ OLABİLİR'

Cenaze evinin eski sahibi Raymond Cantrell ile iletişime geçmeye çalıştıklarını kaydeden Bowser, "Ne olduğunu ve niçin olduğunu bulmaya çalışıyoruz” dedi. Bulunan kalıntıların tarihi ile ilgili araştırmaların sürdüğünü belirten Bowser, bazı bebeklerin ölü doğmuş olabileceklerini ifade etti.

DNA İNCELEMELERİ YAPILACAK

Michigan Eyaleti Lisans ve Ruhsatlandırma Dairesi Başkanlığı ise daha önce de aynı cenaze evinde bazı kalıntıların bulunduğunu açıkladı. Kurum, cenaze evinin geçmişte de çeşitli lisans ve mali ihlaller dolayısıyla soruşturulduğunu söyledi.

Euronews'ta yer alan habere göre olayla ilgili soruşturma devam ederken, bebeklerin yapılacak DNA incelemelerinin ardından kimlere ait olduğunun belirleneceği açıklandı.